Bureau

Puur en sprekend, met oog voor detail

Bij Van Boven Architecten houden we van puur. Van eerlijke en krachtige materialen zoals hout, dat we graag verwerken als tijdloze combinatie met staal en steen. We geven doordacht functioneel evenveel ruimte als prachtig esthetisch. En houden bovendien oog voor detail, als finesse voor elk project. Vertrouw op onze kennis, voor úw resultaat.

Architectenbureau uit Sint-Michielsgestel

De ervaring van Van Boven Architecten gaat terug tot 1976. Was toen het potlood nog onze basis, vandaag de dag zijn we thuis in de 3D-wereld van Building Information Modelling, kortweg BIM. Ook weten we hoe te voldoen aan onder andere het BREEAM duurzaamheidskenmerk. Dat alles maakt ons naast een architectenbureau uit Sint-Michielsgestel vooral tot een bureau van nu.

Samen met u naar de juiste balans

Een project van Van Boven Architecten is vooral úw project. We voegen onze kennis toe, maar houden tijdens elke fase van het project rekening met uw plannen en wensen. En dat zoveel mogelijk binnen budget, zonder concessies te doen aan kwaliteit en ontwerp. De juiste balans, dat is waar het om gaat. Uw wensen staan centraal, tijdens elke fase van het project.

Team

ir. T.A.H.J. (Theobert) van Bovenir. T.A.H.J. (Theobert) van Boven
Directeur / Architect
Mark van GestelMark van Gestel
Projectmanager
Erik BroerenErik Broeren
BIM Modelleur / Bestekschrijver
Bart van den BoogaardBart van den Boogaard
BIM Modelleur / Bestekschrijver
Jeroen de CorteJeroen de Corte
BIM Modelleur / Assistent ontwerper
Xandra van BovenXandra van Boven
Financiële administratie / personeelszaken
Julia van BovenJulia van Boven
Projectadministratie

Referenties

Van Boven Architecten werkt voor zakelijke opdrachtgevers en particulieren. Aan projecten die zich uitstrekken van grote bedrijfshallen tot de verbouwing van woningen. Vertrouw op onze creativiteit en ervaring. Samen werken we toe naar het mooiste resultaat.